Brendirani Radio

Samo Vaš,
Brendirani radio

- Pažljivo odabrana muzika za restorane, kafiće, klubove, butike, tržne centre, supermarkete, salone, knjižare, trgovinske lance, hotele, benzinske stanice, kladionice, prodavnice i druge delatnosti.
- Neka se Vaši gosti, kupci, ali i zaposleni
osećaju prijatno uz brendirani radio. Bolja atmosfera, bolja zabava, veća produktivnost.

Muzika koja pravi
razliku

- Veliki izbor žanrova iz celog sveta, vrhunski kvalitet zvuka, izjednačene glasnoće, bez pauza, nikad isti redosled, black lista pesama i izvođača,
omiljene pesme…
- Različiti žanrovi za jutro, dan, veče, radni dan ili vikend...
Uvek prava muzika u pravo vreme.
- Brendirani radio omogućava trenutnu promenu muzike, u
odnosu na atmosferu u lokalu.

Brendirani Radio, novi
marketinški kanal

Brendirani radio daje mogućnost emitovanje vaših džinglova, reklama,
najava, promocija.
- Novi marketinški kanal za Vaš brend
- Ciljna grupa pogođena 100 %.
- Snimanje i kompletna produkcija radijskih reklama i drugih audio sadržaja.
- Brendirani radio omogućava emitovanje reklama
drugih brendova (obostrana zarada),
unakrsno reklamiranje…

Vrhunski kvalitet zvuka i tehničke podrške

SCB (Streaming Client Box) - uređaj za emitovanje Vašeg brendiranog radija koji rešava probleme u slučaju lošeg interneta ili prekida interneta.
- Malih dimenzija i jednostavan za instalaciju.
- 7 dana non stop različite backup
muzike na SCB-u
- Visok kvalitet izlaznog digitalnog i
analognog zvuka.
- Tehnička podrška za 24/7/365.
Personalizovani radio je VAŠ BRENDIRANI RADIO.

U Vašim objektima će se slušati pažljivo odabrana muzika puštana po najsavremenijim svetskim standardima. Sastavni deo usluge brendiranog radija je emitovanje Vaših reklama, promocija, najava, džinglova, izbor svih muzičkih žanrova.
Usluga brendirani radio je namenjena za sve delatnosti, od ugostiteljstva (restorana, kafića, klubova) preko butika, tržnih centara, supermarketa, salona lepote, knjižara, trgovinskih lanaca, hotela, benzinskih stanica, kladionica, poslovnih prostora i svih drugih delatnosti.

Uz kvalitetnu muziku i reklamni sadržaj, sastavni deo usluge čine i aplikacije koje služe za upravljanje sadržajem Vašeg radija:
MRM – Moj Radio Manager je aplikacija kojom možete upravljati muzičkim sadržajem u Vašem lokalu. Nudi Vam ogroman izbor play lista i mogućnost da po potrebi promenite muzički žanr kako bi uskladili muziku sa atmosferom u lokalu.
Brendirani radio za klijente sa mrežom prodajnih objekata ima posebno razvijenu aplikaciju za upravljanje reklamnim sadržajem "Biznis panel".

Pored mnogih mogućnosti koje pruža Biznis panel, najvažnija je da u svakom objektu ponaosob imate mogućnost da u potpunosti upravljate svim marketing kampanjama, obaveštenjima, najavama i sl.
Više o uslugama za biznis korisnike možete pročitati na linku Biznis korisnici.

PREDNOSTI PROBRANE MUZIKE

Pažljivo odabrana muzika u velikoj meri utiče na imidž firme. Muzika je ta koja doprinosi boljoj atmosferi u i oko Vašeg objekta. Pažljivo slušajući Vaše potrebe i targetirajući ciljnu grupu, doprinosimo da se Vaši gosti osećaju prijatno, utičemo na atmosferu, pravimo bolju zabavu.

Vrsta, tempo i drugi parametri muzike utiču na vreme koje će gosti provesti u Vašem objektu, na brzinu ispijanja pića i konzumiranja hrane, brzinu kretanja kroz Vaš market.

Muzički urednici World Wide Multimedije sa više od 30 godina iskustva u uobličavanju muzike za razne klijente, odlično znaju kako treba izazvati prijatan osećaj kod kupaca. Vodeći računa o Vašem brendu, a zadržavajući strast prema muzici, naš servis pravi razliku između „tamo neke pozadinske muzike“ i muzike koja potrošače pretvara u aktivne slušaoce.

Dobar odabir muzike, takođe, pozitivno utiče na motivaciju Vaših zaposlenih i njihov rad. Dobro motivisani i zadovoljni zaposleni pružiće bolju uslugu korisnicima Vaših usluga i time podići kvalitet Vaše usluge. Dokazano je da muzika na radnom mestu podiže nivo produktivnosti, tako što ublažava stres i napetost, prikriva neprijatne zvuke i doprinosi osećaju privatnosti. Ljudi koji slušaju muziku kreativniji su i brže rešavaju zadatke od onih koji rade u tišini.

Ažuriranje play lista se vrši redovno, usklađeno potrebama potrošača i brenda. Na osnovu stečenih znanja i poštujući pravila o navikama potrošača, kao i zaposlenih, play liste se ažuriraju na takav način da se uvek održavaju svežim. Redosled emitovane muzike se nikada ne ponavlja, a brzina i tempo su usklađeni sa dobom dana i drugim potrebama potrošača.

Puštajući naizmenično blokove italijanske i francuske muzike u supermarketima, prodavci su uspevali da povećaju prodaju italijanskog, odnosno francuskog vina i sireva u onim periodima kada je ta muzika emitovana. Kupci su se češće opredeljivali za vina i sireve iz tih zemalja. *izvor psycnet.apa.org/psycinfo

BRENDIRANI RADIO: ID DŽINGLOVI, PROMOCIJE, REKLAME

Brendirani radio, u kombinaciji sa muzikom, daje mogućnost da se u Vašim objektima emituju samo Vaše promocije, reklame, akcije... Jedinstvenim servisom koji World Wide Multimedia pruža, emitovanjem (ID) identifikacionih džinglova Vašeg brenda, predstavljate Vašu firmu kao modernu, dinamičnu, ozbiljnu kompaniju od poverenja.


U okviru usluge Brendirani radio, programiranje emitovanja reklamnih poruka se vrši pomoću aplikacuje Biznis Panel ili po potrebi programiranje može izvršiti naš tim za podršku u koordinaciji sa Vašom marketing službom. Po Vašem zahtevu, reklame se mogu emitovati češće, ređe ili po unapred dogovorenom medija planu.


WWM ima sopstvenu produkciju reklamnih džinglova, ali i uspešnu saradnju sa brojnim produkucijskim kućama. Možemo odgovoriti svakom Vašem zahtevu u najkraćem mogućem roku. Reklame koje Vam mi možemo snimiti možete koristiti za emitovanje i u drugim medijima.
Kompletna muzika koja se emituje na našem servisu Brendirani radio je vrhunskog kvaliteta audio kompresije 320 Kbps, 44100 Hz, 16 Bit, stereo. World Wide Multimedia koristi Digital Radio Audio Processor, čija je uloga sređivanje izlaznog signala i ujednačavanje glasnoće svih pesma u play listi. Na taj način je muzika uvek ujednačenog nivoa, glasnoće i nikada nije premodulisana. WWM za emitovanje svih radio stanica koristi profesionalni broadcast software koji je u potpusnosti razvio naš IT team.
© 2024 WWM