Muzika za hotele

Muzika pravi razliku

Pažljivo odabrana muzika za hotele, hostele, pansione...
Različiti žanrovi za jutro, dan ili veče, radni dan ili vikend... uvek odgovarajuća muzika u Vašem objektu
Ogroman izbor muzičkih žanrova iz celog sveta
MRM - Moj Radio Manager aplikacija pomoću koje možete sami da promenite žanr u odnosu na atmosferu u objektu
Bolja atmosfera u objektu, zadovoljniji gosti, zadovoljniji zaposleni
Sve pesme su profesionalno sređene, vrhunskog kvaliteta zvuka i jednake glasnoće (nivoa)

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

NAJBOLJA MUZIKA ZA HOTELE

“Brendirani personalizovani radio” za hotele predstavlja idealno rešenje za svaki segment Vašeg hotelijerskog poslovanja. Učinimo boravak u restoranu, ili baru hotela, prijatnijim, uz adekvatnu muziku našeg stručnog tima muzičkih urednika. Dočekajte goste u lobiju, pa i u liftu, u ugodnoj atmosferi i prilagođenoj opuštajućoj muzici. Vaš spa i masažni centar može biti još prijatnije iskustvo uz dobro odabranu muziku. Motivišite muzikom posetioce teretane i gym centra da postignu bolje rezultate.

Hoteli često imaju raznoliku međunarodnu klijentelu, sa različitim kulturnim preferencama. Brendirani radio za hotel može poslužiti kao most koji povezuje različite kulture, nudeći gostima raznovrsno iskustvo i omogućavajući im da se osećaju dobrodošlima. Muzika za hotel predstavlja važnu komponentu u stvaranju posebnog doživljaja za svakog gosta.

Pažjivo odabrana muzika za hotele i veliki izbor muzičkih žanrova iz celog sveta, kao i muzika sa ovih prostora, učiniće da atmosfera i među gostima i zaposlenima bude na najvišem nivou. Pospešite poslovanje korišćenjem novog marketinškog kanala, “Brendiranog Radija”.

MUZIKA ZA HOTELE, ID DŽINGLOVI, PROMOCIJE REKLAME

Sve ovo i još mnogo toga je posao našeg muzičkog tima, menadžera marketinga i IT stručnjaka. Poseban kvalitet usluzi „Brendirani personalizovani Radio“ daje emitovanje džinglova "slušate VAŠ HOTEL RADIO”, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično.

Ono što se podrazumeva za sve naše play liste je da su sve pesme vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa). Muzika za hotele je profesionalno umiksovana, bez pauza, a redosled pesama se ne ponavlja.

U sklopu usluge personalizovanog Radija instaliraćemo Vam naš jedinstveni Streaming Client Box (SCB) uređaj za slušanje Vaše radio stanice. Preko tog uređaja slušate Vaš internet radio, a u slučaju prestanka rada interneta, uređaj počinje da emituje muziku iz svoje interne memorije, koja ima nekoliko desetina sati muzike. To praktično znači da Vas nikada ne ostavlja u tišini i uvek obezbeđuje kvalitetnu muziku. Nakon ponovnog dolaska interneta, uređaj se opet vraća u "real time" emitovanje Vaše radio stanice, a taj prelazak je veoma blag. Za sve naše klijente obezbeđena je tehnička podrška, koja u svakom trenutku nadzire rad Vašeg Radija i koja će odreagovati na bilo koji problem sa Vašim internetom i Vašim radiom.

Naša kompanija se bavi i snimanjem i kompletnom produkcijom radijskih reklama i drugih audio sadržaja.

MUZIKA ZA HOTELE I UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Muzika i radio za hotele
Muzika i radio za hostele
Muzika i radio za pansione
Muzika i radio za ugostiteljske objekte

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

© 2024 WWM