Muzika za kafiće

Muzika pravi razliku

Pažljivo odabrana muzika za kafiće, klubove, vinarije, pivnice, kafeterije, barove, bifee, pub-ove...
Različiti žanrovi za jutro, dan ili veče, radni dan ili vikend... uvek odgovarajuća muzika za kafiće u Vašem lokalu
Ogroman izbor muzičkih žanrova iz celog sveta
MRM - Moj Radio Manager aplikacija pomoću koje možete sami da promenite žanr i tako prilagodite muziku za kafiće u odnosu na atmosferu u lokalu
Bolja atmosfera u objektu, zadovoljniji gosti, zadovoljniji zaposleni
Sve pesme su profesionalno sređene, vrhunskog kvaliteta zvuka i jednake glasnoće (nivoa)

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

NAJBOLJA MUZIKA ZA KAFIĆE

Muzika za kafiće kroz uslugu “Brendirani personalizovani radio” predstavlja najbolje rešenje za muzičku sliku Vašeg kafića, ugostiteljskog objekta. Muzički urednici World Wide Multimedije, sa više od 30 godina DJ iskustva u kafićima, klubovima, diskotekama, odlično znaju kako muzički da "oboje" Vaš lokal, a sve u skladu sa Vašim konceptom ugostiteljstva, gostima i ambijentom.

Neka se Vaši gosti osećaju prijatno tokom prvog jutarnjeg ispijanja kafe, popodnevnog uživanja ili tokom večernjeg provoda. Programiraćemo Vam muziku prilagođenu određenom dobu dana, ili danima u nedelji. Pažjivo odabrana muzika za kafiće, muzički žanrovi i play liste iz celog sveta, kao i muzika sa ovih prostora, učiniće da atmosfera i među gostima i zaposlenima bude na najvišem nivou.

Tu su i brojne druge mogućnosti usluge "Moj Radio Menadžer": samostalna promena muzičkog žanra, omiljene pesme, omiljeni izvođači, black lista pesama i izvođača, pretraga pojedinačnih pesama i izvođača.
Poseban kvalitet ovoj usluzi daje emitovanje džinglova "slušate VAŠ BREND RADIO”, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično.

Ono što se podrazumeva za sve naše play liste je da su sve pesme vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa). Muzika za kafiće je profesionalno umiksovana, bez pauza, a redosled pesama se nikada ne ponavlja.

U sklopu usluge personalizovanog Radija instaliraćemo Vam naš jedinstveni Streaming Client Box (SCB) uređaj za slušanje Vaše radio stanice. Preko tog uređaja slušate Vaš internet radio, a u slučaju prestanka rada interneta, uređaj počinje da emituje muziku iz svoje interne memorije, koja ima nekoliko desetina sati muzike. To praktično znači da Vas nikada ne ostavlja u tišini i uvek obezbeđuje kvalitetnu muziku. Nakon ponovnog dolaska interneta, uređaj se opet vraća u "real time" emitovanje Vaše radio stanice, a taj prelazak je veoma blag. Za sve naše klijente obezbeđena je tehnička podrška, koja u svakom trenutku nadzire rad Vašeg Radija i koja će odreagovati na bilo koji problem sa Vašim internetom i Vašim radiom.

Naša kompanija se bavi i snimanjem i kompletnom produkcijom radijskih reklama i drugih audio sadržaja.

MUZIKA ZA KAFIĆE I PREDNOSTI PROBRANE MUZIKE

Pažljivo odabrana muzika za kafiće u velikoj meri utiče na imidž. Muzika je ta koja doprinosi boljoj atmosferi u i oko Vašeg objekta. Pažljivo slušajući Vaše potrebe i targetirajući ciljnu grupu, doprinosimo da se Vaši gosti osećaju prijatno, utičemo na atmosferu, pravimo bolju zabavu.

Vrsta, tempo i drugi parametri muzike utiču na vreme koje će gosti provesti u Vašem objektu, na brzinu ispijanja pića i konzumiranja hrane, brzinu kretanja kroz Vaš market.

Muzički urednici World Wide Multimedije sa više od 30 godina iskustva u uobličavanju muzike za razne klijente, odlično znaju kako treba izazvati prijatan osećaj kod gostiju. Vodeći računa o Vašem brendu, a zadržavajući strast prema muzici, naš servis pravi razliku između „tamo neke pozadinske muzike“ i muzike za kafiće koja goste pretvara u aktivne slušaoce.
Dobar odabir muzike, takođe, pozitivno utiče na motivaciju Vaših zaposlenih i njihov rad. Dobro motivisani i zadovoljni zaposleni pružiće bolju uslugu korisnicima Vaših usluga i time podići kvalitet Vaše usluge. Dokazano je da muzika na radnom mestu podiže nivo produktivnosti tako što ublažava stres i napetost, prikriva neprijatne zvuke i doprinosi osećaju privatnosti. Ljudi koji slušaju muziku kreativniji su i brže rešavaju zadatke od onih koji rade u tišini.

Ažuriranje play lista se vrši redovno, usklađeno potrebama gostiju i brenda. Na osnovu stečenih znanja i poštujući pravila o navikama gostiju, kao i zaposlenih, play liste se ažuriraju na takav način da se uvek održavaju svežim. Redosled emitovane muzike se nikada ne ponavlja, a brzina i tempo su usklađeni sa dobom dana i drugim potrebama potrošača.

Puštajući naizmenično blokove italijanske i francuske muzike u restoranima i kafićima, prodavci su uspevali da povećaju prodaju italijanskog, odnosno francuskog vina i sireva u onim periodima kada je ta muzika emitovana. Kupci su se češće opredeljivali za vina i sireve iz tih zemalja. *izvor psycnet.apa.org/psycinfo

MUZIKA ZA KAFIĆE, ID DŽINGLOVI, PROMOCIJE REKLAME

U kombinaciji sa muzikom, postoji mogućnost da se u Vašim objektima emituju samo Vaše promocije, reklame, najave, akcije.

Jedinstvenim servisom koji World Wide Multimedia pruža, emitovanjem (ID) identifikacionih džinglova Vašeg brenda, predstavljate Vašu firmu kao modernu, dinamičnu, ozbiljnu kompaniju od poverenja.

Programiranje emitovanja reklamnih poruka se vrši pomoću aplikacuje Biznis Panel ili po potrebi programiranje može izvršiti naš tim za podršku u koordinaciji sa Vašom marketing službom. Po Vašem zahtevu, reklame se mogu emitovati češće, ređe ili po unapred dogovorenom medija planu.

WWM ima sopstvenu produkciju reklamnih džinglova, ali i uspešnu saradnju sa brojnim produkucijskim kućama. Možemo odgovoriti svakom Vašem zahtevu u najkraćem mogućem roku. Reklame koje Vam mi možemo snimiti možete koristiti za emitovanje i u drugim medijima.

Kompletna muzika za kafiće koja se emituje na našem servisu je vrhunskog kvaliteta audio kompresije 320 Kbps, 44100 Hz, 16 Bit, stereo. World Wide Multimedia koristi Digital Radio Audio Processor, čija je uloga sređivanje izlaznog signala i ujednačavanje glasnoće svih pesma u play listi. Na taj način je muzika uvek ujednačenog nivoa, glasnoće i nikada nije premodulisana. WWM za emitovanje svih radio stanica koristi profesionalni broadcast software koji je u potpusnosti razvio naš IT team.

RADIO ZA SVE VRSTE LOKALA

Muzika i radio za kafiće
Muzika i radio za kafane
Muzika i radio za barove
Muzika i radio za caffe-e
Muzika i radio za klubove
Muzika i radio za lokale
Muzika i radio za vinarije
Muzika i radio za pivnice
Muzika i radio za pubove
Muzika i radio za bistroe
Muzika i radio za kafeterije
Muzika i radio za bifee

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

© 2024 WWM