Muzika za salone

Muzika za salone lepote, frizerske, kozmetičke salone, spa & wellness...
Različita, prilagođena muzika za masaže, tretmane, friziranje, bazene, saune i SPA centre
Ogroman izbor muzičkih žanrova iz celog sveta i Ex Yu prostora
MRM - Moj Radio Manager aplikacija pomoću koje možete sami da promenite žanr u odnosu na atmosferu u objektu
Bolja atmosfera, zadovoljniji gosti, zadovoljniji zaposleni – dobitna kombinacija
Sve pesme su profesionalno sređene, vrhunskog kvaliteta zvuka i jednake glasnoće (nivoa)

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

RADIO I MUZIKA ZA SALONE 

“Brendirani personalizovani radio” i muzika za salone lepote, frizerske, kozmetičke salone, wellness i slično, dodaje novu vrednost Vašim beauty uslugama. Ugodna atmosfera, koju stvara prilagođena muzika za salone, doprineće još prijatnijem iskustvu i većem zadovoljstvu Vaših posetilaca.

Masaža, tretmani, friziranje ili opuštanje u SPA centru mogu biti znatno zabavniji uz adekvatnu muzičku sliku, koju će temeljno probrati naša ekipa muzičkih urednika. “Brendirani personalizovani radio”, kao novi marketinški kanal, može značajno pospešiti Vaše poslovanje.

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

Sve ovo i još mnogo toga je posao našeg muzičkog tima, menadžera marketinga i IT stručnjaka.
Poseban kvalitet usluzi „Brendirani personalizovani Radio“ daje emitovanje džinglova "slušate VAŠ BREND RADIO”, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično.

Tu su i brojne druge mogućnosti usluge "Moj Radio Menadžer": samostalna promena muzičkog žanra, omiljene pesme, omiljeni izvođači, black lista pesama i izvođača, pretraga pojedinačnih pesama i izvođača.
Ono što se podrazumeva za sve naše play liste je da su sve pesme vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa). Muzika je profesionalno umiksovana, bez pauza, a redosled pesama se ne ponavlja.

U sklopu usluge personalizovanog Radija (muzika za salone) instaliraćemo Vam naš jedinstveni Streaming Client Box (SCB) uređaj za slušanje Vaše radio stanice. Preko tog uređaja slušate Vaš internet radio, a u slučaju prestanka rada interneta, uređaj počinje da emituje muziku iz svoje interne memorije, koja ima nekoliko desetina sati muzike. To praktično znači da Vas nikada ne ostavlja u tišini i uvek obezbeđuje kvalitetnu muziku. Nakon ponovnog dolaska interneta, uređaj se opet vraća u "real time" emitovanje Vaše radio stanice, a taj prelazak je veoma blag. Za sve naše klijente obezbeđena je tehnička podrška, koja u svakom trenutku nadzire rad Vašeg Radija i koja će odreagovati na bilo koji problem sa Vašim internetom i Vašim radiom.

Naša kompanija se bavi i snimanjem i kompletnom produkcijom radijskih reklama i drugih audio sadržaja.

MUZIKA ZA SALONE I DRUGE VRSTE LOKALA I OBJEKATA

Muzika i radio za salone lepote
Muzika i radio za kozmetičke salone
Muzika i radio za spa & wellness centre
Muzika i radio za frizerske salone
© 2024 WWM