Radio za biznis

Neka Vaš radio bude novi marketinški kanal

Brendirani internet radio se obraća Vašim kupcima i posetiocima. Ciljna grupa je pogođena 100%
Jedinstveni način jačanja Vašeg brenda, putem sopstvene radio stanice
Biznis panel, aplikacija za upravljanje marketing sadržajem u Vašim objektima
Razdvojeno emitovanje različitih kampanja na različitim lokacijama
Mogućnost emitovanja reklama drugih brendova
Snimanje i kompletna produkcija radijskih reklama i drugih audio sadržaja

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

Radio za biznis, odnosno personalizovana radio stanica se pravi po najsavremenijim svetskim standardima in-store formatiranja muzike i usklađena je prema Vašim potrebama i zahtevima.

Radio za biznis i pažljivo odabrana muzika u velikoj meri utiče na imidž firme. U kombinaciji sa muzikom, nudimo Vam mogućnost da u Vašim objektima emitujete samo Vaše promocije, reklame, akcije i to razdvojeno, pojedničano po objektima, po regionima ili po nekoj drugoj podeli.

Jedinstvenim servisom koji World Wide Multimedia pruža, emitovanjem (ID) identifikacionih džinglova Vašeg brenda, predstavljate Vašu firmu kao modernu, dinamičnu, ozbiljnu kompaniju od poverenja.

Upravljanje marketing sadržajem – „Biznis panel“:
Programiranje emitovanja reklamnih poruka se vrši pomoću aplikacuje Biznis Panel.

Uz pomoć "Biznis panel" aplikacije koja je namenjena klijentima sa mrežom prodajnih objekata, imate mogućnost da u potpunosti upravljate svim marketing kampanjama, obaveštenjima, najavama i sl.

Biznis panel između ostalih ima mogućnost za:

Razdvojeno emitovanje različitih reklamnih kampanja na različitim lokacijama.
Kreiranje grupa i podgrupa objekata i primena kampanja samo na određenim grupama, u skladu sa Vašim specifičnim potrebama.
Setovanje emitovanja kampanja/reklama po različitim vremenskim kriterijumima: po satu, danu, nedelji, mesecu...
Veoma grafički lep interface, jednostavan za upotrebu, a pristup se preko web browsera vrši unošenjem korisničkog imena i lozinke na link koji ćemo Vam dostaviti.
Upotrebom "Biznis panela" otvarate novi marketinški kanal, koji se 100 % obraća Vašim posetiocima.
Mogućnost emitovanja reklama drugih brendova (in store marketing kanal).
Emitovanje džinglova n.p.r: "Slušate Vaš RADIO"
Profesionalna izradu radijskih reklama/džinglova i drugih vrsta audio sadržaja .
*** Kontaktirajte nas za DEMO PRISTUP BIZNIS PORTALU***

Naši Serveri:
Software za emitovanje streama za radio u potpunosti je razvijen od strane našeg programerskog tima i prema potrebama posla i zahtevima klijenta moze se doprogramirati i prilagoditi.
Profesionalno umiksovana muzika, bez pauza, a redosled pesama se nikada ne ponavlja.
Sve pesme su vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa).
Mogućnost promene velikog broja muzičkih žanrova tokom dana, pažljivo birane muzike naših muzičkih urednika.
Stream malog protoka i visokog kvaliteta AAC/Mp3.
Backup failover stream.
24/7/365 podrska.

RADIO ZA BIZINIS I PREDNOSTI PROBRANE MUZIKE

Pažljivo odabrana muzika u velikoj meri utiče na imidž firme. Muzika je ta koja doprinosi boljoj atmosferi u i oko Vašeg objekta. Pažljivo slušajući Vaše potrebe i targetirajući ciljnu grupu, doprinosimo da se Vaši gosti osećaju prijatno, utičemo na atmosferu, pravimo bolju zabavu.

Vrsta, tempo i drugi parametri muzike utiču na vreme koje će gosti provesti u Vašem objektu, na brzinu ispijanja pića i konzumiranja hrane, brzinu kretanja kroz Vaš market.

Muzički urednici World Wide Multimedije sa više od 30 godina iskustva u uobličavanju muzike za razne klijente, odlično znaju kako treba izazvati prijatan osećaj kod kupaca. Vodeći računa o Vašem brendu, a zadržavajući strast prema muzici, naš servis pravi razliku između „tamo neke pozadinske muzike“ i muzike koja potrošače pretvara u aktivne slušaoce.

Dobar odabir muzike, takođe, pozitivno utice na motivaciju Vaših zaposlenih i njihov rad. Dobro motivisani i zadovoljni zaposleni pružiće bolju uslugu korisnicima Vaših usluga i time podići kvalitet Vaše usluge. Dokazano je da muzika na radnom mestu podiže nivo produktivnosti tako što ublažava stres i napetost, prikriva neprijatne zvuke i doprinosi osećaju privatnosti. Ljudi koji slušaju muziku kreativniji su i brže rešavaju zadatke od onih koji rade u tišini.

Ažuriranje play lista se vrši redovno, usklađeno potrebama potrošača i brenda. Na osnovu stečenih znanja i poštujući pravila o navikama potrošača, kao i zaposlenih, play liste se ažuriraju na takav način da se uvek održavaju svežim. Redosled emitovane muzike se nikada ne ponavlja, a brzina i tempo su usklađeni sa dobom dana i drugim potrebama potrošača.

Puštajući naizmenično blokove italijanske i francuske muzike u supermarketima, prodavci su uspevali da povećaju prodaju italijanskog, odnosno francuskog vina i sireva u onim periodima kada je ta muzika emitovana. Kupci su se češće opredeljivali za vina i sireve iz tih zemalja. *izvor psycnet.apa.org/psycinfo

RADIO ZA BIZINIS, ID DŽINGLOVI, PROMOCIJE REKLAME

Radio za bizinis pruža vam mogućnost da se u Vašim objektima emituju samo Vaše promocije, reklame, akcije.

Jedinstvenim servisom koji World Wide Multimedia pruža, emitovanjem (ID) identifikacionih džinglova Vašeg brenda, predstavljate Vašu firmu kao modernu, dinamičnu, ozbiljnu kompaniju od poverenja.

Programiranje emitovanja reklamnih poruka se vrši pomoću aplikacuje Biznis Panel ili po potrebi programiranje može izvršiti naš tim za podršku u koordinaciji sa Vašom marketing službom. Po Vašem zahtevu, reklame se mogu emitovati češće, ređe ili po unapred dogovorenom medija planu.

WWM ima sopstvenu produkciju reklamnih džinglova, ali i uspešnu saradnju sa brojnim produkucijskim kućama. Možemo odgovoriti svakom Vašem zahtevu u najkraćem mogućem roku. Reklame koje Vam mi možemo snimiti možete koristiti za emitovanje i u drugim medijima.

Kompletna muzika koja se emituje na našem servisu je vrhunskog kvaliteta audio kompresije 320 Kbps, 44100 Hz, 16 Bit, stereo. World Wide Multimedia koristi Digital Radio Audio Processor, čija je uloga sređivanje izlaznog signala i ujednačavanje glasnoće svih pesma u play listi. Na taj način je muzika uvek ujednačenog nivoa, glasnoće i nikada nije premodulisana. WWM za emitovanje svih radio stanica koristi broadcast software koji je u potpusnosti razvio naš IT team.

© 2024 WWM