Radio za restorane

Muzika pravi razliku

Radio za restorane i pažljivo odabrana muzika za Vaš restoran, piceriju, poslastičarnicu, objekat brze hrane, pekaru, gostionicu...
Različiti žanrovi za jutro, dan ili veče, radni dan ili vikend... uvek odgovarajuća muzika u Vašem lokalu
Ogroman izbor muzičkih žanrova iz celog sveta
MRM - Moj Radio Manager aplikacija pomoću koje možete sami da promenite žanr u odnosu na atmosferu u lokalu
Bolja atmosfera u objektu, zadovoljniji gosti, zadovoljniji zaposleni
Sve pesme su profesionalno sređene, vrhunskog kvaliteta zvuka i jednake glasnoće (nivoa)

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

NAJBOLJI RADIO ZA RESTORANE

Radio za restorane predstavlja vrhunsku selekciju muzike u kombinaciji sa reklamama i džinglovima. Muzika u restoranima i drugim ugostiteljskim objektima oduvek je predstavljala veoma važan aspekt ugostiteljske ponude i samog imidža restorana.
Poslednjih godina, više nego ikada, muzika za restoran, pre svega u obliku brendiranog radija za restorane, pravi razliku, utiče na atmosferu, poboljšava raspoloženje gostiju. Vrsta, tempo i drugi parametri muzike za restorane utiču na vreme koje će gosti provesti u Vašem objektu, na brzinu konzumiranja hrane, ispijanja pića...
Muzički urednici World Wide Multimedije, sa više od 30 godina iskustva u odabiru muzike za restorane, koncipirali su Brendirani radio za restorane, što predstavlja najbolje rešenje za kreiranje celodnevne muzičke slike vašeg objekta.
U dogovoru sa našim timom možete osmisliti emitovanje različite muzike u različito doba dana, pre podne jedna vrsta muzike, popodne neka druga, uveče nešto sasvim treće. Možemo da Vam programiramo i neke posebne muzičke zahteve, npr. svaka 4 pesma da bude italijanska, svaka 10. pesma kubanska, ili određenim danom emitovanje starogradske, ili latino muzike i još monogo toga iz širokog spektra personalizacije po potrebama Vašeg restorana. Na raspolaganju imamo izbor svih muzičkih žanrova i play lista iz celog sveta, kao i muzike sa ovih prostora. Naša kompanija se bavi i snimanjem i kompletnom produkcijom radijskih reklama i drugih audio sadržaja.

Tu su i brojne druge mogućnosti usluge poput aplikacije "MRM - Moj Radio Menadžer" pomoću koje imate sledeće mogućnosti: samostalna promena muzičkog žanra, omiljene pesme, omiljeni izvođači, black lista pesama i izvođača, pretraga pojedinačnih pesama i izvođača. Poseban kvalitet ovoj usluzi daje emitovanje ID džinglova "slušate VAŠ BREND RADIO, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično.

Ono što se podrazumeva za sve naše play liste je da su sve pesme vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa). Muzika je profesionalno umiksovana, bez pauza, a redosled pesama se nikada ne ponavlja.

U sklopu usluge "Brendirani radio za restorane" instaliraćemo Vam naš jedinstveni Streaming Client Box (SCB) uređaj za slušanje Vaše radio stanice. Preko tog uređaja slušate Vaš internet radio, a u slučaju prestanka rada interneta, uređaj počinje da emituje muziku iz svoje interne memorije, koja ima nekoliko desetina sati muzike. To praktično znači da Vas nikada ne ostavlja u tišini i uvek obezbeđuje kvalitetnu muziku. Nakon ponovnog dolaska interneta, uređaj se opet vraća u "online" emitovanje Vaše radio stanice, a taj prelazak je veoma blag.

Za sve naše klijente obezbeđena je tehnička podrška, koja u svakom trenutku nadzire rad Vašeg Radija i koja će odreagovati na bilo koji problem sa Vašim internetom i Vašim radiom.

RADIO ZA RESTORANE I PREDNOSTI PROBRANE MUZIKE

Pažljivo odabrana muzika za restoran, kafanu, piceriju i sl. u velikoj meri utiče na imidž firme. Muzika je ta koja doprinosi boljoj atmosferi u i oko Vašeg objekta. Pažljivo slušajući Vaše potrebe i targetirajući ciljnu grupu, doprinosimo da se Vaši gosti osećaju prijatno, utičemo na atmosferu, pravimo bolju zabavu.

Vrsta, tempo i drugi parametri muzike utiču na vreme koje će gosti provesti u Vašem objektu, na brzinu ispijanja pića i konzumiranja hrane, brzinu kretanja kroz Vaš market.

Muzički urednici World Wide Multimedije sa velikim iskustvom u uobličavanju muzike za različite klijente, odlično znaju kako treba izazvati prijatan osećaj kod kupaca. Vodeći računa o Vašem brendu, a zadržavajući strast prema muzici, naš servis pravi razliku između „tamo neke pozadinske muzike“ i muzike koja potrošače pretvara u aktivne slušaoce.

Radio za restorane uz dobar odabir muzike pozitivno utiče na motivaciju Vaših zaposlenih i njihov rad. Dobro motivisani i zadovoljni zaposleni pružiće bolju uslugu korisnicima Vaših usluga i time podići kvalitet Vaše usluge. Dokazano je da muzika na radnom mestu podiže nivo produktivnosti tako što ublažava stres i napetost, prikriva neprijatne zvuke i doprinosi osećaju privatnosti. Ljudi koji slušaju muziku kreativniji su i brže rešavaju zadatke od onih koji rade u tišini.

Ažuriranje play lista se vrši redovno, usklađeno potrebama potrošača i brenda. Na osnovu stečenih znanja i poštujući pravila o navikama potrošača, kao i zaposlenih, play liste se ažuriraju na takav način da se uvek održavaju svežim. Redosled emitovane muzike se nikada ne ponavlja, a brzina i tempo su usklađeni sa dobom dana i drugim potrebama potrošača.

Puštajući naizmenično blokove italijanske i francuske muzike u supermarketima, prodavci su uspevali da povećaju prodaju italijanskog, odnosno francuskog vina i sireva u onim periodima kada je ta muzika emitovana. Kupci su se češće opredeljivali za vina i sireve iz tih zemalja. *izvor psycnet.apa.org/psycinfo

RADIO ZA RESTORANE: ID DŽINGLOVI, PROMOCIJE REKLAME

U kombinaciji sa muzikom, postoji mogućnost da se u Vašim objektima emituju samo Vaše promocije, reklame, najave, akcije.

Jedinstvenim servisom koji World Wide Multimedia pruža, emitovanjem (ID) identifikacionih džinglova Vašeg brenda, predstavljate Vašu firmu kao modernu, dinamičnu, ozbiljnu kompaniju od poverenja.

Radio za restorane omogućava programiranje emitovanja reklamnih poruka koje se vrši pomoću aplikacuje Biznis Panel ili po potrebi programiranje može izvršiti naš tim za podršku u koordinaciji sa Vašom marketing službom. Po Vašem zahtevu, reklame se mogu emitovati češće, ređe ili po unapred dogovorenom medija planu.

WWM ima sopstvenu produkciju reklamnih džinglova, ali i uspešnu saradnju sa brojnim produkcijskim kućama. Možemo odgovoriti svakom Vašem zahtevu u najkraćem mogućem roku. Reklame koje Vam mi možemo snimiti možete koristiti za emitovanje i u drugim medijima.

Kompletna muzika koja se emituje na našem servisu je vrhunskog kvaliteta audio kompresije 320 Kbps, 44100 Hz, 16 Bit, stereo. World Wide Multimedia koristi Digital Radio Audio Processor, čija je uloga sređivanje izlaznog signala i ujednačavanje glasnoće svih pesma u play listi. Na taj način je muzika uvek ujednačenog nivoa, glasnoće i nikada nije premodulisana. WWM za emitovanje svih radio stanica koristi profesionalni broadcast software koji je u potpusnosti razvio naš IT team.

RADIO ZA RESTORANE I DRUGE UGOSTITELJSKE OBJEKTE

Muzika i radio za restorane
Muzika i radio za picerije
Muzika i radio za taverne
Muzika i radio za pečenjare
Muzika i radio za pekare
Muzika i radio za buregdžinice
Muzika i radio za konobe
Muzika i radio za objekte brze hrane
Muzika i radio za poslastičarnice
Muzika i radio za gostionice

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

© 2024 WWM