SCAN MEnu

Obnovite svoj cenovnik za minut novom ponudom ili promenite cene jednim klikom
Detaljni opisi i slikoviti prikazi Vaše ponude, bez potrebe da štampate nove cenovnike
Mogućnost da istaknete preporuke i akcije. Brže poručivanje, priprema, naplata
Mogućnost preciznije porudžbine, uz smanjenje grešaka. Jedna slika govori više od 1000 reči.
Moderan i atraktivan dizajn SCAN MEnu usluge, umrežavanje sa drugim uslugama WWM kompanije

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

SCAN MEnu

SCAN MEnu je usluga pomoću koje jednostavnim skeniranjem QR koda, Vaši gosti mogu pogledati na svom mobilnom uređaju kompletnu Vašu ponudu. Klikom na proizvod/artikal gost može videti detalje sa propratnim slikama i opisima. Pomoću SCAN MEnu usluge moguće je pozvati osoblje, izvršiti kompletnu porudžbinu, uz dodatne zahteve, napomene.

U svakom trenutku korisnik SCAN MEnu-ja može tačno znati koliko iznosi njegov račun i zatražiti plaćanje, uz sve opcije načina plaćanja (kartica, keš, gotovinski račun).

SCAN MEnu je savremena usluga koja će u mnogim stavkama olakšati Vaše poslovanje. Dovoljno je na stolu imati odštampan QR kod i svako može detaljno pregledati Vašu ponudu. To će smanjiti troškove štampanja jelovnika, koji se brzo pohabaju. SCAN MEnu će smanjiti angažovanost ljudskog faktora, smanjiti mogućnost pogrešne i nedovoljno precizne porudžbine, ubrzati pripremu porudžbine, ubrzati izdavanje računa, a Vas predstaviti kao modernu i pouzdanu kompaniju.

Moderan i atraktivan dizajn SCAN MEnu usluge nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Veliki izbor boja koje imamo u ponudi, prilagodiće Vaš SCAN MEnu bojama karakterističnim za Vaš brend.

Upravljanje SCAN MEnu uslugom je veoma jednostavno, u samo par klikova možete samostalno izvršiti promenu cene, postaviti nove fotografije ili kreirati nešto novo što imate da ponudite.

SCAN MEnu je moguće povezati sa našom uslugom „Brendirani radio“. Dok gost gleda Vašu ponudu, na ekranu mobilnog će pisati koja se to pesma trenutno emituje, koja je sledeća i koja je bila prethodna.

SCAN MEnu je moguće povezati sa našom uslugom „Personalizovana TV“, ono što odaberete iz svoje ponude može biti prikazano na Vašim televizorima i ekranima.

SCAN Menu
QR meni
QR menu
QR kod meni
QR code meni
QR jelovnik
Digital menu
Digitalni meni
Digitalni konobar
Digitalni jelovnik

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

© 2024 WWM