Muzika za prodavnice

Muzika pravi razliku

Muzika za prodavnice je pažljivo odabrana, adekvatna muzika, sa ciljem podsticanja pozitivnog raspoloženja kupaca
Prijatnija atmosfera, duže zadržavanje u prodavnici, povećana prodaja
Marketinški kanal koji direktno komunicira sa kupcima
Emitovanje razdvojenih kampanja, u različito vreme, na različitim lokacijama
Veća produktivnost zaposlenih uz prijatniju muziku
Tehnička podrška 24/7/365

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

MUZIKA ZA PRODAVNICE

Brojna istraživanja su pokazala da adekvatan izbor muzike u prodavnicama dovodi do toga da su kupci opušteniji, prijatno im je tokom kupovine, odlučuju se da se duže zadrže u Vašoj prodavnici i na kraju sve to rezultira povećanom prodajom. 

Muzički urednici World Wide Multimedije, sa više od 30 godina iskustva dobro znaju kako da izazovu pozitivne emocije korišćenjem muzike. Puštajući naizmenično blokove italijanske i francuske muzike u supermarketima, prodavci su uspevali da povećaju prodaju italijanskog, odnosno francuskog vina i sireva u onim periodima kada je ta muzika emitovana. Kupci su se češće opredeljivali za vina i sireve iz tih zemalja.

Personalizovani brendirani radio i muzika za prodavnice je moćan alat, koji treba iskoristiti na pravi način. Vaši kupci slušaju, a emitovanjem dobrih ponuda, koje je Vaš marketing tim pripremio, kupci se odlučuju na neplaniranu kupovinu, baš onoga što ste odlučili da im plasirate putem jedinstvenog marketinškog kanala – brendiranog personalizovanog radija.

Naša usluga Vam omogućava da se na različitim lokacijama emituju odvojene, različite marketinške kampanje, obaveštenja, najave, setovanje emitovanja kampanja/reklama po različitim vremenskim kriterijumima: po satu, danu, nedelji, mesecu... sve personalizovano prema Vašim potrebama.

Tu su i brojne druge mogućnosti usluge "Moj Radio Menadžer": samostalna promena muzičkog žanra, omiljene pesme, omiljeni izvođači, black lista pesama i izvođača, pretraga pojedinačnih pesama i izvođača.

Poseban kvalitet ovoj usluzi daje emitovanje džinglova "slušate VAŠ BREND RADIO“, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično.

Ono što se podrazumeva za sve naše play liste je da su sve pesme vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa). Muzika je profesionalno umiksovana, bez pauza, a redosled pesama se nikada ne ponavlja.

U sklopu usluge personalizovanog Radija instaliraćemo Vam naš jedinstveni Streaming Client Box (SCB) uređaj za slušanje Vaše radio stanice. Preko tog uređaja slušate Vaš internet radio, a u slučaju prestanka rada interneta, uređaj počinje da emituje muziku iz svoje interne memorije, koja ima nekoliko desetina sati muzike. To praktično znači da Vas nikada ne ostavlja u tišini i uvek obezbeđuje kvalitetnu muziku. Nakon ponovnog dolaska interneta, uređaj se opet vraća u "real time" emitovanje Vaše radio stanice, a taj prelazak je veoma blag. Za sve naše klijente obezbeđena je tehnička podrška, koja u svakom trenutku nadzire rad Vašeg Radija i koja će odreagovati na bilo koji problem sa Vašim internetom i Vašim radiom.

Naša kompanija se bavi i snimanjem i kompletnom produkcijom radijskih reklama i drugih audio sadržaja.

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

© 2024 WWM