Muzika za ordinacije i klinike

Muzika pravi razliku

Muzika za ordinacije, klinike, bolnice, zdravstvene ustanove i slično
Opuštenija atmosfera, osećaj prijatnosti, ublažavanje stresa, poboljšanje raspoloženja
Prikrivanje neprijatnih i neželjenih zvukova
Podizanje produktivnosti i radnog elana
Ogroman izbor muzičkih žanrova iz celog sveta i Ex Yu prostora
Sve pesme su profesionalno sređene, vrhunskog kvaliteta zvuka i jednake glasnoće (nivoa)

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

RADIO I MUZIKA ZA ORDINACIJE, KLINIKE, BOLNICE

“Brendirani personalizovani radio” za ordinacije, klinike, bolnice, zdravstvene ustanove je usluga koja može značajno doprineti da se Vaši pacijenti osećaju prijatnije uz prilagođenu, adekvatnu muziku, koja je pažljivo i stručno probrana od strane naših muzičkih urednika. Odavno je dokazano da muzika ima direktan uticaj na ljudski um, raspoloženje, karakter i zdravlje. Muzika na radnom mestu podiže nivo produktivnosti, tako što ublažava stres i napetost, prikriva neprijatne zvuke.

Ono što se podrazumeva za sve naše play liste je da su sve pesme vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa). Muzika je profesionalno umiksovana, bez pauza, a redosled pesama se nikada ne ponavlja.
Tu su i brojne druge mogućnosti usluge "Moj Radio Menadžer": samostalna promena muzičkog žanra, omiljene pesme, omiljeni izvođači, black lista pesama i izvođača, pretraga pojedinačnih pesama i izvođača.
Naša usluga Vam omogućava da se na različitim lokacijama emituju odvojene, različite marketinške kampanje, obaveštenja, najave, setovanje emitovanja kampanja/reklama po različitim vremenskim kriterijumima: po satu, danu, nedelji, mesecu... sve personalizovano prema Vašim potrebama.

Poseban kvalitet ovoj usluzi daje emitovanje džinglova "slušate VAŠ BREND RADIO“, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično.

U sklopu usluge personalizovanog Radija instaliraćemo Vam naš jedinstveni Streaming Client Box (SCB) uređaj za slušanje Vaše radio stanice. Preko tog uređaja slušate Vaš internet radio, a u slučaju prestanka rada interneta, uređaj počinje da emituje muziku iz svoje interne memorije, koja ima nekoliko desetina sati muzike. To praktično znači da Vas nikada ne ostavlja u tišini i uvek obezbeđuje kvalitetnu muziku. Nakon ponovnog dolaska interneta, uređaj se opet vraća u "real time" emitovanje Vaše radio stanice, a taj prelazak je veoma blag. Za sve naše klijente obezbeđena je tehnička podrška, koja u svakom trenutku nadzire rad Vašeg Radija i koja će odreagovati na bilo koji problem sa Vašim internetom i Vašim radiom.
Naša kompanija se bavi i snimanjem i kompletnom produkcijom radijskih reklama i drugih audio sadržaja.
ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

RADIO ZA SVE VRSTE ZDRAVSTVENIH USTANOVA

Muzika i radio za ordinacije
Muzika i radio za klinike
Muzika i radio za bolnice
Muzika i radio za zdravstvene ustanove svih tipova
© 2022 WWM