SCAN MEnu

Obnovite svoj cenovnik za minut novom ponudom ili promenite cene jednim klikom
Detaljni opisi i slikoviti prikazi Vaše ponude. Bez potrebe da štampate nove cenovnike
Mogućnost da istaknete preporuke i akcije. Brže poručivanje, priprema, naplata
Mogućnost preciznije porudžbine, uz smanjenje grešaka. Jedna slika govori kao 1000 reči...
Promocija novih usluga jednim klikom se prikazuje na Vašim ekranima uz našu PTV uslugu

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

QR KOD SCAN MEnu

SCAN MEnu je usluga pomoću koje jednostavnim skeniranjem QR koda, Vaši gosti mogu pogledati na svom mobilnom uređaju kompletnu Vašu ponudu. Klikom na proizvod/artikal gost može videti detalje sa propratnim slikama, opisima. Pomoću SCAN MEnu usluge moguće je pozvati osoblje, izvršiti kompletnu porudžbinu, uz dodatne zahteve, napomene.

U svakom trenutku korisnik SCAN MEnu-ja može tačno znati koliko iznosi njegov račun i zatražiti plaćanje, uz sve opcije načina plaćanja (kartica, keš, gotovinski račun).

SCAN MEnu je savremena usluga koja će u mnogim stavkama olakšati Vaše poslovanje. Dovoljno je na stolu imati odštampan QR kod i svako može detaljno pregledati Vašu ponudu. To će smanjiti troškove štampanja jelovnika, koji se brzo pohabaju. SCAN MEnu će smanjiti angažovanost ljudskog faktora, smanjiti mogućnost pogrešne i nedovoljno precizne porudžbine, ubrzati pripremu porudžbine, ubrzati izdavanje računa, a Vas predstaviti kao modernu i pouzdanu kompaniju.

SCAN MEnu je moguće povezati sa našom uslugom „Personalizovani radio“, pa će na ekranu mobilnog, dok gost gleda Vašu ponudu, pisati koja se to pesma trenutno emituje, koja je sledeća i koja je bila prethodna.

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

© 2022 WWM