Muzika za ordinacije

Muzika pravi razliku

Muzika za ordinacije, klinike, bolnice, zdravstvene ustanove i slično
Opuštenija atmosfera, osećaj prijatnosti, ublažavanje stresa, poboljšanje raspoloženja
Prikrivanje neprijatnih i neželjenih zvukova
Podizanje produktivnosti i radnog elana
Ogroman izbor muzičkih žanrova iz celog sveta i Ex Yu prostora
Sve pesme su profesionalno sređene, vrhunskog kvaliteta zvuka i jednake glasnoće (nivoa)

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

RADIO I MUZIKA ZA ORDINACIJE, KLINIKE, BOLNICE

“Brendirani personalizovani radio” - muzika za ordinacije, klinike, bolnice, zdravstvene ustanove je usluga koja može značajno doprineti da se Vaši pacijenti osećaju prijatnije uz prilagođenu, adekvatnu muziku, koja je pažljivo i stručno probrana od strane naših muzičkih urednika. Odavno je dokazano da muzika ima direktan uticaj na ljudski um, raspoloženje, karakter i zdravlje. Muzika na radnom mestu podiže nivo produktivnosti, tako što ublažava stres i napetost, prikriva neprijatne zvuke.

Ono što se podrazumeva za sve naše play liste je da su sve pesme vrhunskog kvaliteta zvuka, jednake glasnoće (nivoa). Muzika je profesionalno umiksovana, bez pauza, a redosled pesama se nikada ne ponavlja.
Tu su i brojne druge mogućnosti usluge "Moj Radio Menadžer": samostalna promena muzičkog žanra, omiljene pesme, omiljeni izvođači, black lista pesama i izvođača, pretraga pojedinačnih pesama i izvođača.
Naša usluga Vam omogućava da se na različitim lokacijama emituju odvojene, različite marketinške kampanje, obaveštenja, najave, setovanje emitovanja kampanja/reklama po različitim vremenskim kriterijumima: po satu, danu, nedelji, mesecu... sve personalizovano prema Vašim potrebama.

Poseban kvalitet ovoj usluzi daje emitovanje džinglova "slušate VAŠ BREND RADIO“, kao i mogućnost emitovanja Vaših reklama, promocija, najava događaja i slično.

U sklopu usluge personalizovanog Radija instaliraćemo Vam naš jedinstveni Streaming Client Box (SCB) uređaj za slušanje Vaše radio stanice. Preko tog uređaja slušate Vaš internet radio, a u slučaju prestanka rada interneta, uređaj počinje da emituje muziku iz svoje interne memorije, koja ima nekoliko desetina sati muzike. To praktično znači da Vas nikada ne ostavlja u tišini i uvek obezbeđuje kvalitetnu muziku. Nakon ponovnog dolaska interneta, uređaj se opet vraća u "real time" emitovanje Vaše radio stanice, a taj prelazak je veoma blag. Za sve naše klijente obezbeđena je tehnička podrška, koja u svakom trenutku nadzire rad Vašeg Radija i koja će odreagovati na bilo koji problem sa Vašim internetom i Vašim radiom.
Naša kompanija se bavi i snimanjem i kompletnom produkcijom radijskih reklama i drugih audio sadržaja.

ZAKAŽITE ODMAH SEDAM DANA GRATIS TEST BEZ IKAKVIH OBAVEZA

MUZIKA ZA ORDINACIJE I SVE VRSTE ZDRAVSTVENIH USTANOVA

Muzika i radio za ordinacije
Muzika i radio za klinike
Muzika i radio za bolnice
Muzika i radio za zdravstvene ustanove svih tipova
© 2024 WWM